Leeftijd:
8 tot 11 jaar (enkel jongens)

Programma welpen

01 December Van 14u00 tot 17u00
SINTERKLAASSPEL
De Sint is weer in het land en naar goede gewoonte brengt hij een bezoekje aan onze scouts.

08 December Van 14u00 tot 17u00
TECHNIEKENDAG
Om ervoor te zorgen dat jullie later niet doodgaan van de honger gaan we vandaag een elementaire skill oefenen: Worsten bakken, hiervoor moeten we vuur maken natuurlijk ook wel onder de knie krijgen.

15 December Van 14u00 tot 17u00
SIBERISCH BOSSPEL
Aangezien het in december koud kan zijn en wij als scouts van bosspelen houden, gaan we vandaag de twee combineren in een Siberisch bosspel, bereid je dus maar voor...

(Hopelijk sneeuwt het)

22 December Van 17u00 tot 20u00
KERSTFEESTJE
Zo een bosspel in de kou kan plezant zijn maar af en toe willen we ook wat warmte en feest, daarom houden we vandaag een kerstfeestje samen met de kabouters. Extra info volgt nog

29 December Van 14u00 tot 17u00
GEEN SCOUTS
Helaas is het vandaag geen scouts. Maar niet getreurd want volgende week gaan we er weer een lap op geven!

PS Neem regelmatig een kijkje in onze fb-groep: Welpen Scouts Eversel 2018-2019, voor foto’s, extra info etc.

Je kan ook steeds de scoutssite: scoutseversel.be raadplegen of ons een mailtje sturen via welp@scoutseversel.be.

Vele scoutsgroetjes,
Jullie welpenleiding

De wet

De welp volgt de oude wolf, de welp is moedig en houdt vol.