Inschrijven

Inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar (2018-2019) kan vanaf zaterdag 1 september (enkel) via dit formulier.

Gelieve bij opmerkingen in te vullen of je de gamel digitaal dan wel in papieren vorm wenst te ontvangen (neem hierbij het milieu in acht aub). De digitale gamel en andere info zal via mail verstuurd worden, dus gelieve eraan te denken dat je een correct mailadres opgeeft bij je inschrijving (bv. bij jonge leden het mailadres van de ouders en niet van het lid zelf).

Het lidgeld bedraagt 35 euro en dient te worden overgeschreven op BE76 9300 0943 1595 met vermelding van 'voornaam, naam, tak'.

Je krijgt van ons een mailtje wanneer je inschrijving met succes werd verwerkt (dit kan enkele dagen duren). Een inschrijving wordt pas als afgerond beschouwd wanneer we je gegevens goed ontvangen hebben EN het lidgeld werd gestort.

Let op: Ook dit werkjaar (2018-2019) wordt er bij de kabouters en welpen een ledenstop ingevoerd bij beide takken op 35 leden. Kinderen die vorig werkjaar reeds lid van onze scouts waren, krijgen voorrang en hebben tot en met 1 oktober om zich in te schrijven. Hierna krijgen ook anderen de kans om zich in te schrijven, waarbij broertjes en zusjes van leden voorrang krijgen. Hierna zullen de inschrijvingen gewoon chronologisch afgewerkt worden tot we aan 35 leden zitten.  Wij danken jullie alvast voor jullie begrip. Dit geldt enkel voor de kabouters en welpen (meisjes en jongens uit het 3e leerjaar - 5e leerjaar).