Inschrijven

Inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar (2017-2018) kan vanaf 2 september via dit formulier.

Gelieve bij opmerkingen in te vullen of je de gamel digitaal dan wel in papieren vorm wenst te ontvangen. De digitale gamel en andere info zal via mail verstuurd worden, dus gelieve eraan te denken dat je een correct mailadres opgeeft bij je inschrijving (bv. bij jonge leden het mailadres van de ouders en niet van het lid zelf).

Het lidgeld bedraagt 35 euro en dient te worden overgeschreven op BE76 9300 0943 1595 met vermelding van 'voornaam, naam, tak'.

Let op: Ook dit werkjaar (2017-2018) wordt er bij de kabouters en welpen een ledenstop ingevoerd bij beide takken op 35 leden. Inschrijven kan vanaf 2 september tot en met 1 oktober. Latere inschrijvingen worden NIET meer aanvaard. Er wordt voorrang gegeven aan de leden die al op de scouts zitten bij ons, vervolgens aan broertjes en zusjes van leden en hierna zal een wachtlijst opgesteld worden. Dit geldt enkel voor de kabouters en welpen (meisjes en jongens uit het 3e leerjaar - 5e leerjaar).