Joepie, het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur!

Op donderdag 29 juni en op dinsdag 4 juli organiseren we twee inschrijvingsavonden voor het scoutskamp.

Morgen gaat het heel warm worden! Zorg zeker dat je heel goed beschermd bent tegen de zon, de leiding zal alleszins voor de nodige verfrissing zorgen!

Beste scouts en gidsen,

Hebben jullie ook al zin in een zalig kamp?!

Op zaterdag 6 mei organiseert KVLV Eversel een weggeefmarkt aan de scoutslokalen van 12u tot 19u. Iedereen is welkom!

Momenteel worden er vrij ingrijpende verbeteringswerken uitgevoerd in de Butastraat en in de onmiddellijke omgeving van de jeugdlokalen.

Even ter herinnering: morgen (zaterdag 4 februari) is de laatste dag dat de leden en leiding hun spaghettikaarten kunnen binnenbrengen. Ook de niet-verkochte kaarten moeten teruggebracht worden.

Het is weer zover: onze jaarlijkse spaghettidag komt eraan, joepie!
Deze zal zondag 19 februari doorgaan in de grote feestzaal van St.-Baaf.

Op dinsdag 27 december organiseren we de jaarlijkse Peacelight tocht.
Hierbij gaan we het vredesvuur uit Bethlehem in het Scoutshuis van Hasselt halen en brengen we het tot in ons dorp.

Op zaterdag 26 november kregen we hoog bezoek. Sinterklaas en de Zwarte Pieten waren naar Eversel afgereisd om onze liefste kapoenen en kawellen te bezoeken.