Zaterdag (14/4) is het weer zover: PAPIERSLAG (en hopelijk in het zonnetje!)

Zoals altijd: alle helpende handen zijn welkom :)

Zien we jullie daar?

SAINT PATRICKS DAY @Jeugdhuis Bascule.

Vrijdag is het weer zover: onze jaarlijkse scoutsfuif komt er weer aan: The Woeling!

- Happy Hour van 21u tot 22u

- Niet-Altijd-Prijs-Rad

- Verschillende top DJs

- cocktails

- HEEL VEEL SFEER

**TER HERINNERING**

Het is weer zover: onze jaarlijkse spaghettidag komt eraan, joepie!
Deze zal zondag 18 februari doorgaan in de grote feestzaal van St.-Baaf.

Morgen is het zover: we gaan het Peacelight halen in het scoutshuis van Hasselt.

Wandelaars verzamelen om 16u30 aan de bushalte van Kaffies (bushalte Heusden-Kapelstraat) richting Hasselt.

AAN ALLE INWONDERS VAN EVERSEL EN UBBERSEL:

Dit weekend zijn twee van onze scoutsleiders het vredeslicht gaan halen in Wenen. In Wenen wordt dit licht verdeeld onder de scouts van Europa en de USA.

Bij deze willen we iedereen die zaterdag is komen helpen of iets is komen drinken op onze Papierslag for Life van harte bedanken!

Merci om je hart voor Limburg te komen tonen!

Iedere tweede zaterdag van de maand is het papierslag. Met de hele leidingsploeg en de oudste leden van Scouts Eversel verzamelen we steeds drie containers papier in Eversel.