Givers

PROGRAMMA NOVEMBER

Zaterdag 3 november Van 13u00 tot 17u00

ZWEMMEN

Vandaag gaan we wat plonsen in de tropisch warme wateren van Hengelhoef. We vertrekken aan de scoutslokalen om 13u en verwachten terug te zijn rond 17u. Inschrijven voor donderdag 1 november door een mailtje te sturen naar gv@scoutseversel.be. Het inschrijvingsgeld bedraagt 3euro, gepast mee te nemen op de dag zelf. Verder zoeken we ook nog enkele ouders die zouden willen carpoolen, zowel voor de heenrit (vertrekken ad lokalen om 13u), als voor de terugrit (vertrekken aan Hengelhoef om 16u30). Zitten jouw ouders er niets mee in om ne keer te rijden? Laat het ons dan weten via fb, sms, of een mailtje naar gv@scoutseversel.be.

M-E-R-C-I, MERCI!

Zaterdag 10 november Van 14u00 tot 17u00

PAPIERSLAG + BASEBALL

De enthousiastelingen mogen (lees: moeten) zeker al om 9u komen om te helpen bij de maandelijkse papierslag. Het is onze beurt om de papierslag af te maken dus met zoveel te meer we om 9u al zijn, zoveel te sneller zullen we klaar zijn. De tijd die ons nog rest zullen we ons verdiepen in baseball en andere activiteiten naar jullie keuze.

16, 17, 18 november Van vrijdag 20u00 tot zondag 13u00

GIVERWEEKEND !!!

YASSSSS ons eerste giverweekend van het jaar is al hier! Alle info vinden jullie terug in de uitnodiging (zie mail en fb). Vergeet jullie zeker niet in te schrijven als je mee wil.

Zaterdag 24 november Van 14u00 tot 17u00

PAASSPEL

LoL, pasen valt vroeg dit scoutsjaar. Kom zeker eens kijken wat we voor jullie in petto hebben op deze bijzondere niet-te-missen feestdag.

Stevige linker,

Jullie giverleiding

Simon, Karel, Evy, Charlotte, Thomas en Jarne

gv@scoutseversel.be

P.s.: Je kan ook steeds de scoutssite, scoutseversel.be, raadplegen voor het programma.

Voeg je ook zeker toe aan onze facebookgroep: GIVERS Scouts Eversel 2018-2019 (https://www.facebook.com/groups/237201496964393/)

De Wet

GIVER ZIJN IS PLEZANT,
daar staat niemand aan de kant.
DE GROEP LIGT ONS NAUW AAN HET HART,
tijdens de week zullen we elkaar missen met pijn en smart.
SJORREN DOEN WE MET VEEL PLEZIER,
en wel mier als iene kier.
WE ZIJN NIET VIES VAN AVONTUUR,
en genieten van elk uur.
GIVER ZIJN IS PLEZANT,
DAAR STAAT NIEMAND AAN DE KANT!