Givers

14 tot 17 jaar

PROGRAMMA DECEMBER

Zaterdag 2 december: 14u00-17u00: Levend Trivial Pursuit

Ben je een krak in Trivial Pursuit? Dan ga je vandaag je talent kunnen tonen, want we brengen dit gezelschapsspel tot leven!

Zaterdag 9 december: 09u00-17u00: Papierslag voor het goede doel + examencafé

De papierslag van deze maand gaat naar het goede doel. Als je even een pauze wil nemen van het studeren dan mag je zeker komen helpen vanaf 9u00! Namiddag houden we een examencafé.

Zaterdag 16 december: 14u00-17u00: Examencafé

Kom tussen 14u en 17u even langs het giverlokaal voor wat ontspanning tussen het studeren door. Veel succes !!!

Zaterdag 23 december: 19u00-21u00: Giver-kerstfeest

Haal je kerstoutfit maar al boven en leer alvast wat kerstliedjes want vandaag gaan we een groot Giver-kerstfeest houden! Jullie leiding zorgt voor een kerstmaaltijd, jullie voor het gezelschap! Je hoeft voor één keer niet in je uniform te komen, maar je mag iets leuks of iets feestelijks aandoen. Vergeet niet om een pakje mee te brengen ter waarde van 2 euro. Gelieve ons voor 21 december een mailtje te sturen of je er bij zal zijn: gv@scoutseversel.be Tot dan!

Zaterdag 30 december: Geen scouts

Een stevige linker van jullie giverleiding,

Liesbeth, Charlotte, Jacques, Koen, Seppe en Sien

PS: hou zeker 6 tot 8 april vrij in je agenda voor ons giverweekend!

De Wet

GIVER ZIJN IS PLEZANT,
daar staat niemand aan de kant.
DE GROEP LIGT ONS NAUW AAN HET HART,
tijdens de week zullen we elkaar missen met pijn en smart.
SJORREN DOEN WE MET VEEL PLEZIER,
en wel mier als iene kier.
WE ZIJN NIET VIES VAN AVONTUUR,
en genieten van elk uur.
GIVER ZIJN IS PLEZANT,
DAAR STAAT NIEMAND AAN DE KANT!