Givers

PROGRAMMA SEPTEMBER

Zaterdag 1 september van 14u00 tot 17u00

STARTDAG + XTREME KENNISMAKINGSSPELEN

Naar goede gewoonte zullen we ook dit werkjaar weer starten met een spetterende show en een leidingsvoorstelling waarin jullie te weten zullen komen wie jullie leiding voor dit werkjaar zal zijn: SPANNEND!!!

Hierna zullen we elkaar wat beter leren kennen adhv een aantal extreme kennismakingsspelen.

Zaterdag 8 september van 14u00 tot 17u00

PAPIERSLAG AFMAKEN + PLEINSPELEN

Vandaag is het aan de givers om de papierslag af te maken. Opdat dit niet te lang zou duren en we toch nog wat van onze namiddag hebben, hopen we dat we al een heel deel van jullie om 9u aan de lokalen zien om te helpen. Zoals altijd zal er voor die vroege vogels ook een ontbijtje door de GRL worden voorzien.

Zaterdag 15 september van 14u00 tot 17u00

VLOTTENTOCHT

We gaan vandaag profiteren van het goede weer nu het nog kan, en hoe kan dit op een meer scouteske manier dan door onze eigen vlotten te bouwen! Zorg dat jullie allemaal met de fiets ad lokalen zijn en vergeet ook zeker geen fluovestje aan te doen. Denk ook aan zonnecrème, zwemkledij en een handdoek.

Zaterdag 22 september

GEEN SCOUTS :(

Vandaag is het voor jullie geen scouts, de leiding is namelijk op planningsweekend om ervoor te zorgen dat dit voor jullie een onvergetelijk giverjaar zal worden.

Zondag (!!!) 30 september van 14u00 tot 17u00

DAG VAN DE WIJERS

Dit jaar is het opnieuw Dag van de Wijers. Als Scouts zetten wij ons achter dit natuurgebied en doen we met de givers mee! We doen mee aan de wandeling en begeleiden de kapoentjes en kawellen bij het doorzoeken van de vijvers naar waterinsecten. We spreken af om 14u00 aan de lokalen.

Stevige linker,

Jullie (voorlopig nog anonieme) giverleiding hihi

gv@scoutseversel.be

P.s.: Je kan ook steeds de scoutssite, scoutseversel.be, raadplegen voor het programma.

De Wet

GIVER ZIJN IS PLEZANT,
daar staat niemand aan de kant.
DE GROEP LIGT ONS NAUW AAN HET HART,
tijdens de week zullen we elkaar missen met pijn en smart.
SJORREN DOEN WE MET VEEL PLEZIER,
en wel mier als iene kier.
WE ZIJN NIET VIES VAN AVONTUUR,
en genieten van elk uur.
GIVER ZIJN IS PLEZANT,
DAAR STAAT NIEMAND AAN DE KANT!