Jogi's

11 tot 14 jaar

1/12/18 Van 14u00 tot 17u00

Jogi Baking Off

Met al die kookprogramma’s op tv kunnen we niet achter blijven…Daarom doen wij vandaag een Jogi Baking Off!! Laat zien wie de keukenprinsen en prinsesjes zijn.

8/12/18 Van 14u00 tot 17u00

SATD

SATD? Wat is dat? Super Awesome Technieken Dag!! De meest scoutsachtige dag die er is.

15/12/18 Van 14u00 tot 17u00

Eskimo dag

Brrrr…Het is koud en daarom gaan we ons helemaal inleven in het leven van de Eskimo’s!! Ijsvissen en Iglo’s, jassen van dierenhuiden en dikke laarzen.

BELANGRIJK: KOM VERKLEED!!

22/12/18 Van 14u00 tot 17u00

Kerstfilm

Het wordt kouder en kouder en daarom kan het soms is leuk zijn om warm binnen te zitten. Vandaag gaan we dan ook gezellig met zijn allen een film kijken. En omdat het de mooiste periode van het jaar is gaan we een kerstfilm kijken…

29/12/18 Van 19u00 tot 21u00

Kerstnieuwjaarfeest

Kan je ook niet genoeg krijgen van al die feesten? Dan hebben wij de oplossing! Tussen kerstmis en nieuwjaar vieren wij kerstnieuwjaar! Kom met je beste kerstsfeer naar ons feestje en geniet van het (bijna) nieuwe jaar.

BELANGRIJK: NEEM EEN CADEAUTJE MEE TUSSEN DE 2 EN 4 EURO EN IEDEREEN MAG KERSTLAMPJES MEENEMEN

Groetje jullie jogileiding,

Joppe, Korneel, Olivier, Charlot, Joren, Tine, Stef en Marie

ps. Indien je vragen hebt, kan je ons bereiken door een mailtje te sturen naar jgv@scoutseversel.be

De Wet:

Wij zijn jong-gidsen, jong-verkenners,
wij wagen het avontuur,
wij zijn kameraden en willen eerlijk zijn met elkaar,
we willen samen werken en beslissen,
we zeggen onze mening en luisteren naar die van anderen,
zelf zet ik al eens de eerste stap,
ik help graag waar ik kan,
ik wil winnen maar kan ook verliezen,
ik respecteer wat waardevol is, de mens, natuur en het materiaal,
Jezus voorbeeld zal ons hierbij helpen.