Jogi's

Leeftijd:
11 tot 14 jaar

7 oktober: 11.11.11 ACTIE

We blijven nog steeds een scouts en 1 van de dingen die een scouts doet is goede daden verrichten. Daarom gaan we vandaag ontbijtkorven verkopen voor de 11.11.11 actie. Want niets voelt toch zo goed als een goede daad verrichten? Vergeet zeker jullie fluovest niet en na de scouts zal er ook paskoffer zijn voor als je scoutskleren wilt kopen.

14 oktober: Jogitrophy, 9u tot 17u, INSCHRIJVEN VIA LINK VOOR VRIJDAG 4 OKTOBER

Wat maakt ons sterk? Teamwerk!! Vandaag gaan we laten zien dat de Jogi’s van Scouts Eversel gewoon de beste zijn van heel Limburg op de Jogitrophy!! Vergeet je niet in te schrijven voor deze activiteit want anders kan je niet mee. Inschrijven gaat via onderstaande link.

BELANGRIJK VOOR JOGI TROPHY:

• geen lunch meenemen
  • beker meenemen
  • 4euro meenemen
  • om 9 uur aan de scouts lokalen

Hopelijk allemaal tot dan!

21 oktober: Quiz Interactief

Ok het is waar, een quiz doen we wel vaker met de scouts maar…een quiz interactief? Laat zien dat je niet alleen de slimste bent maar ook de rest kan verslaan in tal van opdrachten. Zien we jullie allemaal op de scouts voor deze speciale quiz?

28 oktober: snapchatspel

Iedereen weet het, de jeugd van tegenwoordig zit veel op sociale media dus dachten we op scouts: “laten we sociale media is gebruiken voor een spel”. We weten dat jullie graag op snapchat zitten dus kom allemaal maar af voor dit topspel en maak de mooiste selfies. Als je eens smartphone hebt met 3G en snapchat, neem deze dan zeker mee.

Jogi groep op facebook

Voeg jezelf en je ouders zeker toe aan onze jogi groep op facebook om op de hoogte te blijven van activiteiten, belangrijke info en mooie sfeerfoto's. Klik op onderstaande link en klik op lid worden.

De Wet:

Wij zijn jong-gidsen, jong-verkenners,
wij wagen het avontuur,
wij zijn kameraden en willen eerlijk zijn met elkaar,
we willen samen werken en beslissen,
we zeggen onze mening en luisteren naar die van anderen,
zelf zet ik al eens de eerste stap,
ik help graag waar ik kan,
ik wil winnen maar kan ook verliezen,
ik respecteer wat waardevol is, de mens, natuur en het materiaal,
Jezus voorbeeld zal ons hierbij helpen.