Jogi's

11 tot 14 jaar

03/02/2018 Van 14u00 tot 17u00

BOSSPEL/SMOKKELSPEL

Waar kan je een echte scouts altijd vinden? In een bos!! Daarom gaan we vandaag nog is een goed ouderwets bosspel spelen. Iedereen weet dat een bosspel altijd leuk is dus waarom zou je er niet bij zijn?

10/02/2018 Van 14u00 tot 17u00

CHIRODAG

Chiro, cacao,… Onze grote vijand de Chiro! Maar wat doet de Chiro nu juist? Vandaag zullen we een hele dag in het thema van Chiro doorbrengen. We zullen dus niet te vuil worden en niet te avontuurlijk zijn. En omdat we Chiro zijn vandaag zijn lange broeken voor 1 keer verplicht!!

17/02/2018 Van 14u00 tot 20u00

Wandelquiz

We hebben scouten die goed kunnen wandelen. We hebben scouten die slim zijn. Maar hebben we ook scouten die goed kunnen wandelen en slim zijn? Vandaag zullen we dit is testen.

24/02/2018 uren volgen nog

VERKLEED SCHAATSEN

Zoals de meesten wel weten is het carnaval! Iedereen mag verkleed naar de scouts komen!! Maar blijven wij dan op de scouts? Nee, we gaan schaatsen!! Dat is toch veel leuker als naar de stoet gaan.

Jogi groep op facebook

Voeg jezelf en je ouders zeker toe aan onze jogi groep op facebook om op de hoogte te blijven van activiteiten, belangrijke info en mooie sfeerfoto's. Klik op onderstaande link en klik op lid worden.

De Wet:

Wij zijn jong-gidsen, jong-verkenners,
wij wagen het avontuur,
wij zijn kameraden en willen eerlijk zijn met elkaar,
we willen samen werken en beslissen,
we zeggen onze mening en luisteren naar die van anderen,
zelf zet ik al eens de eerste stap,
ik help graag waar ik kan,
ik wil winnen maar kan ook verliezen,
ik respecteer wat waardevol is, de mens, natuur en het materiaal,
Jezus voorbeeld zal ons hierbij helpen.