Kabouters

Leeftijd:
8 tot 11 jaar (enkel meisjes)

Programma kabouters

Zaterdag 2 juni

GEEN SCOUTS

Jammer! Vandaag is er geen scouts. De leiding is flink aan het blokken. Duimen maar!

Zaterdag 9 juni

GEEN SCOUTS

Die vervelende examens toch. Helaas is het weer geen scouts omdat de leiding moet studeren.

Zaterdag 16 juni van 14u00 tot 17u00

WATERSPELLETJES

Hopelijk is het vandaag lekker warm weer want we gaan ons uitleven met allerlei leuke waterspelletjes.

Zaterdag 23 juni van 14u00 tot 17u00

SAMENSPEL WELPEN: WATERSPORTDAG

Waterskiën, jetskiën, snorkelen… Noem maar op. Er zijn zoveel watersporten te bedenken. Vandaag testen we ze allemaal uit samen met onze welpen-vrienden. Voor deze activiteit zijn zwemvliezen, wetsuits en snorkels zeker toegelaten.

Zaterdag 30 juni 16u00 – zondag 1 juli 12u00

MINIKAMP

Wat een heerlijk scoutsjaar hebben we weer achter de rug. Om een laatste keer voor ons scoutskamp nog eens extra te genieten kunnen jullie deelnemen aan een minikamp. Samen eten en slapen in tenten. Super gezellig, en zo weten jullie ook meteen hoe een echt kamp aanvoelt. Fantastisch natuurlijk! MEER INFO VOLGT NOG VIA MAIL.

PS. Vertrek zondag niet te snel, want aansluitend is er van 12u-13u een eerste inschrijfmoment voor het kamp (=7 daagjes van deze tenten- en spelpret!!!). Hopelijk zien we jullie dus ook daar!

P.S.: Neem regelmatig een kijkje in onze fb-groep: Kabouters Scouts Eversel 2017-2018, voor foto’s, extra info etc.

Voor vragen of meldingen kunnen jullie terecht bij Guy. Je kan hem bereiken via guy@scoutseversel.be of op het nummer 0474/54.75.24

Lieve groetjes jullie kabouterleiding,

Guy, Korneel, Tine, Jorne en Marie

De Wet:

De kabouter volgt de oude wolf, de kabouter is moedig en houdt vol.

• 10/08/2018 - 09:00 tot 17/08/2018 - 17:00
    Uren kunnen nog veranderen, zie de kampgamel van je tak voor de correcte... meer