Kabouters

Leeftijd:
8 tot 11 jaar (enkel meisjes)

Programma Kabouters

Zaterdag 6 Oktober Van 14u00 tot 17u00

11.11.11 ACTIE + PASKOFFER

Vandaag gaan we voor de 11.11.11. actie ontbijtkorven verkopen bij de inwoners van Eversel. Na de activiteit, om 17u, is het paskoffer. Hier kunnen scoutskleren,  kentekens en dergelijke aangekocht worden.

Zaterdag 13 Oktober Van 14u00 tot 17u00

TECHNIEKENTOCHT

Op een supertoffe wandeling worden deze week jullie technieken bijgeschaaft. Doe allemaal zeker een fluovestje aan, want we gaan over de straten lopen.

Zaterdag 20 Oktober Van 14u00 tot 17u00

SAMENSPEL WELPEN: BOSSPEL

Samen met de welpen gaan we ons vandaag rot amuseren in de bossen van Eversel. Neem jullie fluovestje zeker mee!

Zaterdag 27 Oktober Van 17u00 tot 20u00

HALLOWEENSPEL

Vandaag kunnen jullie aantonen wat voor dappere kabouters jullie zijn, met een spannend avondspel in het thema van halloween! PAS OP: de activiteit gaat door van 17u tot 20u!

Hebt u vragen of iets waar wij op moeten letten?

Dan kan u terecht bij onze communicatieverantwoordelijke Guy Cruysberghs. Je kan hem mailen op volgend adres: guy.cruysberghs@telenet.be hij is ook bereikbaar op het nummer 0474/54.75.24

Ook dit jaar hebben wij een speciale facebookgroep enkel voor ouders van kabouters en leiding. De naam van de groep is “ Kabouters scouts eversel 2018-2019”. Deze is wel enkel voor ouders van kabouters! Jullie moeten lid aanvragen en daarna zal iemand van de leiding je toevoegen.

Jullie favoriete kabouterleiding,

Guy, Lore, Wout, Gythe, Jorne en Jasper

De Wet:

De kabouter volgt de oude wolf, de kabouter is moedig en houdt vol.