Kabouters

Leeftijd:
8 tot 11 jaar (enkel meisjes)

PROGRAMMA KABOUTERS

Zaterdag 1 december: Van 14:00 tot 17:00

SINTERKLAASSPEL

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint… Jullie komen toch ook naar het tofste Sinterklaasspel ooit?

Zaterdag 8 december: Van 14:00 tot 17:00

KNUTSELEN

Kan jij even goed tekenen als Picasso? Of is knippen en plakken iets meer voor jou? Vandaag kan het allemaal tijdens onze knutselactiviteit!

Zaterdag 15 december: Van 9:00 tot 11:00

ONTBIJTSPEL

Laat die boterhammetjes met choco van thuis maar aan de kant liggen, want vandaag gaan we ontbijten (én spelen) op de scouts!

Zaterdag 22 december: Van 17:00 tot 20:00

SAMENSPEL WELPEN: KERSTFEESTJE

Samen met de jongens van de Welpen geven we vandaag het leukste kerstfeestje van alle scoutstakken!

Zaterdag 29 december

GEEN SCOUTS

Hebt u vragen of iets waar wij op moeten letten?

Dan kan u terecht bij onze communicatieverantwoordelijke Guy Cruysberghs. Je kan hem mailen op volgend adres: guy.cruysberghs@telenet.be hij is ook bereikbaar op het nummer 0474/54.75.24

Ook dit jaar hebben wij een speciale facebookgroep enkel voor ouders van kabouters en leiding. De naam van de groep is “ Kabouters scouts eversel 2018-2019”. Deze is wel enkel voor ouders van kabouters! Jullie moeten lid aanvragen en daarna zal iemand van de leiding je toevoegen.

Jullie favoriete kabouterleiding