INSCHRIJVEN WERKJAAR 2018-2019

! INSCHRIJVEN !

Aan alle ervaren, doorwinterde scouts en gidsen, maar ook aan al die nieuwsgierige nieuwkomers die aan het avontuur willen beginnen:

Inschrijven voor het nieuwe werkjaar kan vanaf zaterdag 1 september. Inschrijven = je gegevens aan ons bezorgen + lidgeld betalen.

1.         Je (kind) inschrijven doe je via volgende link: https://www.scoutseversel.be/inschrijven

2.         Betaling van het lidgeld kan enkel via OVERSCHRIJVING naar rekeningnr. BE76 9300 0943 1595 met vermelding van ‘voornaam, naam, tak’. Het lidgeld bedraagt €35.

! LET OP ! Enkel voor kabouters en welpen (jongens en meisjes van het 3de, 4de en 5de leerjaar): Ook dit werkjaar (2018-2019) wordt er bij de kabouters en welpen een ledenstop ingevoerd bij beide takken op 35 leden. Kinderen die vorig werkjaar reeds lid van onze scouts waren, krijgen voorrang en hebben tot en met 1 oktober om zich in te schrijven. Hierna krijgen ook anderen de kans om zich in te schrijven, waarbij broertjes en zusjes van leden voorrang krijgen. Hierna zullen de inschrijvingen gewoon chronologisch afgewerkt worden tot we aan 35 leden zitten. Wij vinden het natuurlijk jammer dat we niet iedereen een kans op scouting kunnen bieden. We dragen echter kwalitatieve begeleiding en veiligheid hoog in het vaandel op onze scouts en kunnen deze niet garanderen zonder een gezonde leiding-lid verhouding. Wij danken jullie alvast voor jullie begrip.

Voor al jullie vragen kunnen jullie zoals altijd terecht bij de groepsleiding (Lauren en Jarne), te bereiken via grl@scoutseversel.be.