Peacelight ophalen

Datum:
27/12/2018 - 16:30 tot 20:30

*/

Om te tonen dat vrede voor ons een belangrijk symbool is, organiseren we op donderdag 27 december de jaarlijkse Peacelight tocht. Hierbij gaan we het vredesvuur uit Bethlehem –dat via Wenen naar ons land werd gebracht- in het Scoutshuis van Hasselt halen en brengen we het tot in ons dorp.

Eenmaal aangekomen in Eversel zorgen onze jins voor een lekker drankje en een klein hapje bij het kampvuur. We spreken af aan de bushalte van het Ranke Riet (bushalte HeusdenKapelstraat) richting Hasselt om 16u30. Wie een buzzypas, abonnement of kortingskaart van De Lijn heeft, gelieve deze mee te nemen. We hopen rond 20u30 weer aan te komen aan de scoutslokalen.

Wil je mee wandelen?

Gelieve dan zo snel mogelijk in te schrijven door een mailtje te sturen naar grl@scoutseversel.be.

Niet te vergeten: stevige wandelschoenen, warme kleren en een fluovest. Wandel je niet mee? Dan mag je onze wandelaars ook steeds warm verwelkomen bij aankomst aan de scoutslokalen bij een gezellig kampvuur!

Hopelijk tot dan!

*/